Környezetvédelmi megbízott

A környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátása nem csupán jogszabályi kötelezettség, hanem a megbízott segítséget nyújt a napi feladatok ellátásában, úgy hogy a munkafolyamatok a környezetvédelme szempontjából megfelelőek legyenek. A jogszabályok változásának figyelemmel kísérése az adott cégre történő adaptálás. Valamint a szükséges - elektronikus - bevallások elkészítése. 

Segítségnyújtás veszélyes- és nem veszélyes hulladékok megfelelő gyűjtésében és szállításában, adatszolgáltatások készítése, nyilvántartások vezetése, hulladék szabályzat és környezetvédelmi szabályzat készítése.

Szennyvíz előkezelő berendezések működésében segítség, adatszolgáltatások készítése, nyilvántartások vezetése, környezetvédelmi szabályzat készítése. 

Kapcsolódó jogszabályok:

  • 93/1996. (VII. 4.) Korm. rendelet a környezetvédelmi megbízott alkalmazásának feltételéhez kötött környezethasználatok meghatározásáról
  • 11/1996. (VII. 4.) KTM rendelet a környezetvédelmi megbízott alkalmazási és képesítési feltételeiről
Facebook

Legfrisebb híreinkért kattintson a www.facebook.com/
Szennyvíztanácsadás
oldalunkra. 

Árajánlat

Kérje árajánlatunkat! Kedvező áron, megbízható- és szakértő munkavégzést nyújtunk. 

Hírek

Szolgáltatásainkat kiterjesztettük egyéb környezetvédelmi feladatok ellátásra is, amelyek a honlapon nem kerültek még részletezésre. Keressen minket bizalommal, mindenben tudunk segíteni.